Erbjudande för ”uppsamlingsheat”

Vad vi fått fram verkar det som att ett uppsamlingsheat för alla dem som inte redan fått fiber är på gång. De prisuppgifter som uppgetts är följande:

Installationsavgift: 11495kr inkl. moms.

100Mbps: 279kr/mån inkl. moms.

500-1000Mbps: 399kr/mån inkl. moms.

Bindningstid: 24 månader

(Bindningstid till Malmö Stadsnät för själva fibernätet är på 10 år. Kostnad för detta ingår i månadsavgiften till Ownit)

 

Information om detta ska skickas från Ownit inom kort till alla som inte redan har fiber men för att vara på säkra sidan är det nog inte fel att vara lite proaktiv. Kontakta därför Ownit på telefon 08 – 525 07 300 eller mejl info@ownit.se och meddela att ni vill ha fiber denna omgång.

 

Observera att ni inte kan anmäla er för fiber till oss i fiberföreningen. Det är var och ens eget ansvar att anmäla sig till Ownit och se till att man får och signerar de kontrakt som gäller. Dock måste ni, sedan ni fått ert fiber, gå med i fiberföreningen om ni inte redan är det. Men det är ju i nuläget en senare fråga.

 

Till alla er som anmälde sig redan till första omgången men av en eller annan anledning inte fick något fiber så uppmanar vi er att informera Ownit om detta och försök få till en anslutningsavgift som ligger i nivå med den vi andra fick – dvs knappt 7000 kronor. Får ni problem med detta så hör av er till oss ska vi se vad vi kan göra för att hjälpa er.


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /var/www/strandhemsfiber.se/public_html/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /var/www/strandhemsfiber.se/public_html/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18