“Andra omgången”

Hej gott fiberfolk. Det finns ett antal fastigheter på Strandhem som av en eller annan anledning ännu inte fått fiber och som kommer att anslutas i en “andra omgång” – detta meddelande berör er. Det är viktigt att ni bevakar ert intresse för detta och då dylikt engagemang ligger utanför fiberföreningens egentliga arbetsuppgifter vill vi föreslå att ni bildar en separat “arbetsgrupp” för detta ändamål. Kontakta gärna styrelsen i ett mail så ska vi hjälpa er att komma igång och komma i kontakt med varandra. Om någon känner för att vara drivande i detta så meddela gärna det.


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /var/www/strandhemsfiber.se/public_html/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /var/www/strandhemsfiber.se/public_html/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18