Strandhem är en arbetsplats – Var uppmärksamma!

Vi i fiberföreningens styrelse vill be alla som bor och vistas på Strandhem att vara extra uppmärksamma i de delar där grävningen för fibernätet pågår. Tänk på att vårt område dessa dagar är en arbetsplats med stora maskiner i arbete som kan innebära risker om man kommer för nära. Bland annat för er egen säkerhet är det därför viktigt att hålla ett betryggande avstånd från maskinerna då de är i arbete.

 

INTE MINST GÄLLER DETTA BARN. Entreprenadmaskiner är rena magneterna för våra yngre strandhemsbor och de vill nog komma så nära som möjligt för att ta sig en rejäl titt på de spännande maskinerna.

 

Självklart har maskinförarna det yttersta ansvaret men tänk på att utsikten från en maskin har många döda vinklar. Inte minst om man är liten och/eller kommer för nära.

 

Följ dessa råd:

 

Håll betryggande avstånd till maskinerna och håll uppsikt på era och andras barn när ni är i närheten av maskinerna.

 

Behöver ni passera nära en maskin som är i arbete – se till att få ögonkontakt med maskinföraren och vinka till denne för att visa att ni vill passera. Är ni osäkra på att han/hon förstått er – GÅ INTE NÄRMARE.


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /var/www/strandhemsfiber.se/public_html/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /var/www/strandhemsfiber.se/public_html/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18